Om TEK-Norge AS

TEK-Norge består av takstmenn i Oslo og omengn med kunnskap om bolig, bygning og verdi. Noen har bakgrunn fra byggebransjen, mens andre har bakgrunn fra bolighandel, utvikling og økonomi/markedsføring. Dette setter oss i en unik posisjon til å se oppdrag fra flere sider og gi deg det du trenger!

Hjem
Om Oss
Våre takstmenn

TEK-Norge takstmenn

TEK-Norge AS består av faste ansatte takstmenn i Oslo og Viken. Alle har bred erfaring fra bolig og/eller byggebransjen og har med det en solid fagkompetanse.

Hvordan Vi jobber

Vår takseringsprosess

TEK-Norge AS har en strukturert måte å jobbe på for å påse på at våre kunder får det beste produktet på markedet. Fremgangsmåten kan variere i forhold til oppdragstype, men typisk for alle prosesser er en åpen dialog om fremgangsmåte og forventninger.

Steg 1

Du tar kontakt med TEK-Norge for bistand.

Steg 2

Vi gir deg råd om hvilken tjeneste som passer best for deg og avtaler eventuelt tidspunkt for befaring.

Steg 3

Vi kommer på befaring og registrerer våre observasjoner.

Steg 4

Du mottar rapport med beskrivelser og eventuelle bilder eller verdi/kostnadsberegninger.

Hvorfor Tek-Norge

Vi er ikke som alle andre

For oss er det viktig at kunden sitter igjen med et godt inntrykk, både av jobben som gjøres, men også av oss som personer. Vi utfører ofte takstoppdraget hjemme hos våre kunder og  setter derfor fokus på å opptrer med respekt på en høflig, profesjonelt og ryddig måte. Med en robust bakgrunn og lang erfaring fra flere takst relaterte bransjer innen bolig, har vi gode forutsetninger for arbeidet vi gjør.

Sannferdige

TEK-Norge ønsker å bygge tillit gjennom å være sannferdige med våre medarbeidere og kunder. Det er viktig for oss at vi har en kultur hvor arbeidsmiljøet preges av åpenhet og toleranse.

Ydmyke

Vi er modige i våre beslutninger og tør innrømme når vi tar feil og lære av det. Vi søker kunnskap og bruke våre erfaringer for å gjøre fremtiden bedre for kunder og kolleger.

Ansvarlige

Vi er ansvarlige i bidrag til samfunnsutvikling. Gjennom innovativt arbeid og forutsigbare strategier, vil vi skape nye markeder ikke bare for oss selv, men for hele bransjen.

Har Du Spørsmål?

Ring oss

Er det oppdrag av spesiell karakter, eller spørsmål om eller til våre takstmenn er vi glade for at du tar kontakt. Vi kan veilede deg og hjelpe deg med å velge tjenesten som er riktig for deg.