Vår Takseringsprosess

En takstmann fra TEK-Norge AS følger faste rutiner for takseringsoppdrag. Rutinene er forskjellige fra hvilken type oppdrag takstmannen utfører, men har noen fellestrekk. Vi har lang erfaring og har tilpasset vår prosess for at du skal få en god opplevelse og proffesjonell behandling.

Hjem
Om Oss
Prosess

Steg 1

Mottar bestilling på oppdrag. Enten via nettsiden, pr e-post, pr telefon eller gjennom megler.

Steg 2

Vi tar kontakt med kunden, prater litt om hva oppdraget handler om og avtaler befaring.

Steg 3

Vi sender en bekreftelse på oppdraget med tidspunkt for befaring og som forutsetninger for oppdraget med estimert pris. Bekreftelsen forklarer hva oppdraget går ut på og om dine forberedelser.

Steg 4

Vi kommer på befaring, undersøker og noterer våre observasjoner. Vi spør gjerne noen spørsmål for å få best mulig oversikt for å løse oppgaven. Eventuelle målinger og registreringer utføres dersom det er en del av oppdraget.

Steg 5

Før vi forlater befaringen summerer vi opp hva vi har observert og forteller kort om hva som skjer videre slik at kunden er forberedt på hva rapporten vil inneholde.

Steg 6

Rapporten og eventuelt andre medfølgende dokumenter leveres på elektronisk. Vi ber kunden gå gjennom rapporten å gi oss tilbakemelding om eventuelle rettelser.

Steg 7

Eventuelle rettelser eller endringer utføres raskt slik at kunden kan ta rapporten i bruk.

Er du klar?

Bestill Din Takstmann

Bestiller du tilstandsrapport av TEK-Norge AS får du personlig service fra fagsterke takstmenn med rask levering til en konkurransedyktig pris.